SEKA bunkering station S.A. HOME
PRIVACY POLICY
PROFILE
NEWS
CAREER OPPORTUNITIES
PHOTO GALLERY
CONTACT
SEKA
ΕΛΛΗΝΙΚΑ / ENGLISH

SERVICES

BUNKERING
LUBRICANTS
AGENCY SERVICES
SEKA

PORT INFO

PIRAEUS
KALI LIMENES
SEKA

BARGES

BARGES
SEKA
SEKA

SEKA bunkering station S.A.


Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών της ιστοσελίδας της ΣΕΚΑ A.E. (εφεξής η «Εταιρεία»), υπόκειται στους όρους του παρόντος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (ν. 2472/1997), τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και του ευρωπαϊκού δικαίου (Οδ. 2002/58/ΕΚ και Καν. GDPR 679/2016).

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων εκ μέρους της Εταιρείας λαμβάνει χώρα σύμφωνα με τη νομοθεσία και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

Στην περίπτωση «διαδικτυακών συνδέσμων» (link) με άλλες ιστοσελίδες που ελέγχονται από τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.

 

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και πάντοτε στο πλαίσιο του εκάστοτε υφιστάμενου νομικού πλαισίου. Ο επισκέπτης/χρήστης της ιστοσελίδας της Εταιρείας έχει δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και αντίταξης σχετικά με τυχόν τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να απευθύνεται εγγράφως προς την Εταιρεία, ΣΕΚΑ ΑΕ

Ακτή Μιαούλη 53-55, 18536 Πειραιάς Ελλάδα

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική cookies της εταιρείας μας.